Gunnar Siiner • 24. aprill kell 10:35
Arvamused
Ainult tellijale

Gunnar Siiner: Saaremaa peab jälle Eesti osaks saama, meil siin jääb elu seisma!

Saarte Hääle peatoimetaja ja vastutav väljaandja Gunnar Siiner.  Foto: Erakogu

Miks on nii, et kõne all on kaubanduskeskuste avamine, aga Saaremaa jääb lukku? On tõsine mure, et koos viirusega kaob ettevõtlus ja elu võimalikkus saarel, kirjutab Saarte Hääle peatoimetaja ja vastutav väljaandja Gunnar Siiner.

Päiksepaistel istub perekond Saaremaal esimesel iseseisvusajal ehitatud talu hoovis. Kolm põlvkonda kahemeetriste vahedega. Elu Saaremaal on palju rahulikum, kui see mandrilt vaadates paistab. See, et oskame olukorra tõsidusest aru saada, on näha ka statistikas. Haiglaravi vajavate inimeste arv väheneb, kaitseväe välihaiglat hakatakse vaikselt kokku pakkima ja kriisikomisjon ei pea enam nädalavahetuseti edastama ärevaid sõnumeid viiruserindelt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum