• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Welcome to Estonia – not SO positively surprising?

  See on lihtsalt NII HALB, kommenteeris reklaamiagentuuri Der Tank projektijuht Veronika Pekurina uusi EASi tellimusel valminud ja Venemaa turule suunatud reklaamvideoid.

  "Tahtsin karjuda. Võtta reklaami tellijal käest kinni ja küsida talt – mis asi see on," kirjutas ta Best Marketingis.
  "Töötades Eesti parimas reklaamiagentuuris ma kogu südamest hoolin ka Eesti brändist. Ja see, mis sellega viimase kuue kuu jooksul toimunud on, lihtsalt kurvastab. Ma südamest ei saa aru, kuidas saab oma riiki mitte armastada? Teha oma kodumaa üle nalja ja langeda nii madalale. Ehkki reklaami tellija ja loojad ilmselt ei saagi sellest aru, aga minu arvates need reklaamid häbistavad meie riiki," selgitas Pekurina.
  Loe Best Marketingist  Veronika Pekurina analüüsi klippidest, mis kutsuvad vene turiste tulema Eestisse koos 75 sõbraga. Tutvu samas teemaveebis ka Best Marketing Internationali juhi Hando Sinisalu kommentaariga . Uudise, et EAS peatas reklaamikampaania, leiad siit .
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinn börs tegi tugeva nädala alguse
Nädal algas Tallinna börsil korraliku ralliga, kui Coopi ja Arco Vara eestvedamisel hüppas indeks 1,82%. Kerkisid ka Vilnius (+1,1%) ja Riia (+0,41%). Balti Benchmark indeks tõusis 1,53%.
Nädal algas Tallinna börsil korraliku ralliga, kui Coopi ja Arco Vara eestvedamisel hüppas indeks 1,82%. Kerkisid ka Vilnius (+1,1%) ja Riia (+0,41%). Balti Benchmark indeks tõusis 1,53%.
Raadiohommikus: LHV tulemused ja rahvapidu Tallinna börsil
Hommikuprogrammis anname ülevaate värsketest LHV teise kvartali tulemustest ning uurime, mida praegu tasub Balti börsidel osta ja müüa. LHV tulemustest teeme otsestuudios kokkuvõtte LHV Panga juhi Kadri Kiiseliga ning Tallinna börsi kuumemaid investeerimisideid kommenteerib investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare.
Hommikuprogrammis anname ülevaate värsketest LHV teise kvartali tulemustest ning uurime, mida praegu tasub Balti börsidel osta ja müüa. LHV tulemustest teeme otsestuudios kokkuvõtte LHV Panga juhi Kadri Kiiseliga ning Tallinna börsi kuumemaid investeerimisideid kommenteerib investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.