Pille Ivask • 18. oktoober 2016 kell 9:15

Credit Suisse soovitab osta Alphabeti

Google  Foto: epa

Credit Suisse'i eksperdid soovitavad osta Alphabeti aktsiat ning on tõstnud hinnasihi 1070 dollarini aktsia kohta.

Analüütikud viitavad Google’i emafirma Alphabeti puhul just sellele, et ettevõte on juurutamas uusi reklaamipakkumise ideid ning need on tellijate poolt hästi vastu võetud, vahendab CNBC.

“Uued reklaamitooted on ettevõtte tulemustele positiivset mõju avaldanud. Reklaamitellijate tagasisidet arvesse võttes võib eeldada, et panustamine reklaami hakkas suurenema just aasta kolmandas kvartalis,” kirjutas Credit Suisse’i analüütik analüütik Stephen Ju.

Alphabeti puhul on ostusoovituse andnud näieks ka Bank of America ja Deutsche Bank, ent kumbki pole nõnda ambitsioonikat hinnasihti ettevõttele seadnud. Alphabeti aktsia hind jääb praegu 806 dollari juurde.

Hetkel kuum