Indrek Mäe • 9 november 2017
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallink sõuab hoolimata vastutuultest kindlalt

Tallink Superstar
Tallink Superstar  Foto: Andras Kralla

Tallink suutis möödunud kvartalis suurendada nii käivet kui kasumit, seda hoolimata tihenenud konkurentsist Läänemerel.

„Lipulaevale kohaselt väga head tulemused,“ rõõmustas riigikogu majanduskomisjoni aseesimees ning investorina 33 400 Tallinki aktsiat omav Toomas Kivimägi. „Müügitulu Tallinna-Helsingi liinil tihenenud konkurentsi tõttu suvekuudel küll vähenes, ent puhaskasum suurenes 6 protsenti,“ kommenteeris ta Eesti ja Soome vahelisel liinil toimuvat.

Ka riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Hannes Hanso, kellele kuulub 12 070 Tallinki aktsiat, on ettevõttega rahul. „Ma ei ole küll investor, kes iga päev uudiseid jälgib ja pidevalt kaupleb ning tehinguid teeb, kuid olen panustanud sinna, kus näen kasvupotentsiaali,“ viitas ta sellele, et on Tallinki suhtes positiivselt meelestatud. „Minu jaoks on investeerimine pika perspektiivi teema,“ kirjeldas ta oma strateegiat.

Tugev kvartal

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt