Pille Ivask • 1. oktoober 2018 kell 9:48
Ostja Zara kaupluses  Foto: Reuters/Scanpix

Apranga kasv jäi toppama

Leedu rõivamüüja Apranga kasv jäi kiduraks nii septembris kui kolmandas kvartalis tervikuna.

Ettevõtte edastatud börsiteates seisab, et Apranga käive oli septembris 20,3 miljonit eurot, tõustes aastases võrdluses 0,5%. Kolmanda kvartali käive oli aga 60,3 miljonit eurot, edenedes aastases plaanis 0,4%.

Perioodil jaanuarist septembrini teenis ettevõte käivet aga 161,5 miljonit eurot, mis on 1,4% enam kui aasta tagasi. Samal perioodil oli Apranga Leedu äride käive 93,6 miljonit eurot, kasvades aastaga 1,4%. Lätis oli sama näitaja 38,2 miljonit eurot, mis on sama eelmise aastaga võrreldes sama tulemus. Eesti äride käive edenes aga enim, 3,1% võrra, 29,6 miljoni euroni.

Jaanuarist septembrini avas Apranga kuus uut poodi ning laiendas ja renoveeris neli kauplust. Kuus poodi pandi kinni.

Aprangal on praegu Balti riikides kokku 182 poodi, millest 110 asuvad Leedus, 42 Lätis ja 29 Eestis.

Apranga aktsia maksab praegu 2,15 eurot ning on kukkunud täna 0,46%. Viimase aastaga on Apranga aktsia kukkunud 17,56%.

Hetkel kuum