• Ostja Zara kauplusesFoto: Reuters/Scanpix
  Jaga lugu:

  Apranga kasv jäi toppama

  Leedu rõivamüüja Apranga kasv jäi kiduraks nii septembris kui kolmandas kvartalis tervikuna.

  Ettevõtte edastatud börsiteates seisab, et Apranga käive oli septembris 20,3 miljonit eurot, tõustes aastases võrdluses 0,5%. Kolmanda kvartali käive oli aga 60,3 miljonit eurot, edenedes aastases plaanis 0,4%.
  Perioodil jaanuarist septembrini teenis ettevõte käivet aga 161,5 miljonit eurot, mis on 1,4% enam kui aasta tagasi. Samal perioodil oli Apranga Leedu äride käive 93,6 miljonit eurot, kasvades aastaga 1,4%. Lätis oli sama näitaja 38,2 miljonit eurot, mis on sama eelmise aastaga võrreldes sama tulemus. Eesti äride käive edenes aga enim, 3,1% võrra, 29,6 miljoni euroni.
  Jaanuarist septembrini avas Apranga kuus uut poodi ning laiendas ja renoveeris neli kauplust. Kuus poodi pandi kinni.
  Aprangal on praegu Balti riikides kokku 182 poodi, millest 110 asuvad Leedus, 42 Lätis ja 29 Eestis.
  Apranga aktsia maksab praegu 2,15 eurot ning on kukkunud täna 0,46%. Viimase aastaga on Apranga aktsia kukkunud 17,56%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.