Liina Laks • 25 jaanuar 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Rivaali kadumine tegi Annusest rikkaima insaideri

Tallinna börsi valitsevad institutsioonid ja insaiderid – ettevõtte juhtkonda kuuluvad inimesed, kellele kuulub lõviosa ettevõtetest. Neist kõige jõukam mees on tänavu Toomas Annus.

Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus.  Foto: Eiko Kink

Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus võitis tänavuse edetabeli ligi 77 miljoni euroga, mis kõik on paigutatud Merko Ehituse aktsiatesse. Talle kuulub ehitusfirmas enamusosalus. Annusele tõi võidu suure konkurendi – Armin Karu – kadumine börsifirmade insaiderite hulgast. Mullu kevadel tehtud suurte rahaliigutajate edetabelis troonis veel ülekaalukalt Olympic Entertainment Groupi suuromanik Armin Karu enam kui 100miljonilise aktsiapakiga. Pärast seda, kui ta kasiinoäri maha müüs, on teistel lihtsam võitu võtta.

Hetkel kuum