• Jaga lugu:

  Goldman: Samsung on volditava telefoniga Apple'ist 2 aastat ees

  Samsungi volditav telefon.Foto: Youtube

  Samsungi uus volditav telefon hakkab luksustoodete turul konkurentsi pakkuma Apple’i iPhone’dele, hoiatasid Goldman Sachsi analüütikud, vahendab CNBC.

  “Galaxy Fold kätkeb endas atraktiivset voltimise võimalust, mida suudab luua ainult Samsungi OLED tehnoloogia,” ütles Goldmani analüütik Rod Tall kolmapäeval klientidele. “Kui see tekitab klientides huvi, siis me arvame, et Samsung püüab tehnoloogia konkurentide jaoks võimalikult kättesaamatuks muuta. See on Apple’i jaoks potentsiaalne probleem.”
  Samsungi tõi volditava nutitelefoni avalikkuse ette selle nädala kolmapäeval. Ettevõtte sõnul mahub see vabalt kätte nagu traditsiooniline telefon, aga selle saab muuta tahvelarvuti suuruseks, millega saab videosid ja filme vaadata. Telefoni hind on küllaltki krõbe – 2000 dollarit.
  Samsungi uus telefon tuleb ajal, mil luksustelefonide tootjad nagu Apple püüavad leida uusi omadusi ja innovatsiooni, millega kõrgeid hinnatasemeid õigustada.
  “Me näeme, et selle faktori (volditavus) mõju saab olema tugev,” lisas Hall. “See esitab väljakutse Apple’ile, kellel pole ligipääsu OLED tehnoloogiale. Sellega on Samsung tehnoloogiliselt Apple’ist kahe aasta võrra ees.”
  Apple’i aktsia on aastatagusega võrreldes sisuliselt samal tasemel. Tänavu on aktsia tõusnud 9 protsenti, aga üldisele turule jääb ettevõte siiski alla.
  Samsungi aktsia on tänavu kallinenud aga enam kui 20 protsenti. 2018. aastal langes aktsia enam kui 20 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Nafta taastub kuus nädalat kestnud langusest
Nafta hind on täna kallinenud rohkem kui dollari võrra, sest investorid loodavad, et koroonaviiruse omikrontüve sümptomid on kerged, ja see aitas riskantsematel varadel kallineda. Lisaks sellele on ebatõenäoline, et Iraan oma eksporti suurendab, nii nagu varem oodati, vahendab Reuters.
Nafta hind on täna kallinenud rohkem kui dollari võrra, sest investorid loodavad, et koroonaviiruse omikrontüve sümptomid on kerged, ja see aitas riskantsematel varadel kallineda. Lisaks sellele on ebatõenäoline, et Iraan oma eksporti suurendab, nii nagu varem oodati, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Uut koroonatüvi leidub 38 riigis
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).