Indrek Mäe • 19. detsember 2019 kell 13:06
Börsiuudised
Ainult tellijale

Purunev õhuloss ja kuumad investeerimisvihjed

Oma raha on mõtet paigutada ettevõtetesse, mille kasv seisab veel ees ega pole aktsia hinda sisse arvutatud, samas kui liiga kallist kaubast võib mõistlik olla loobuda – eksperdid käisid Äripäeva raadio saates „Investor Toomase tund“ välja nippe.

Targalt investeerides teenid oma portfelli eurosid juurde või vähemasti hoidud nende kaotamisest.  Foto: Reuters/Scanpix

Kuna USA turud on ajaloolistes tippudes, muutub küsimus sellest, kas finantsinstrumendid on üle hinnatud ning lõhkemise äärel, üha aktuaalsemaks. „Ka –20 protsenti poleks turul mitte midagi enneolematut,“ kommenteeris LHV vanemmaakler Nelli Janson täna pea 30 protsendiga turus olevatel turgudel toimuvat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum