Anu Lill • 29. aprill kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Üürilistele saabus kuldne ajastu

Kui piirid peaksid jääma suletuks kuni sügiseni, siis pole välistatud, et üürileandjad võivad hakata sisuliselt tasuta kortereid jagama, et keegi maksaks vähemalt kõrvalkulusid ja ise ei peaks peale maksma, rääkis pangandus- ja kinnisvarakogemusega ettevõtja Taavo Annus.  Foto: Liis Treimann

Kui kuu aega tagasi pärast esimesi eriolukorra nädalaid hakkasid üürilised oma elukohtadele üürilangetust otsima 10–15% ulatuses, siis nüüd tuleb üürileandjatel tihti hinda alandada koguni kolmandiku, et pind pikalt tühjalt seisma ei jääks.

Lisaks sellele, et üürilised üritavad turuolukorrast võtta viimast, vahetades oma eluaset sama üüriga suurema korteri vastu või küsides hinda alla, selgub, et osal neist pole tegelikult selleks mitte mingit muud põhjust kui lihtsalt turuolukord, mis praegu on üürilise kasuks pöördunud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum