Peatükid

Fotogalerii: Grillfest 2017 oli eriti kuum ja väga maitsev

Aastad ei ole vennad. 2016. aastal kimbutas ilmataat Grillfesti 6kraadise “sooja” ja kahel päeval lakkamatu vihmasajuga.

Anne Veski esines laval suusajopes ja tublid fitnessivõistlejad demonsteerisid kananahka. 2017 oli aga täpselt vastupidine: fantastiline festivaliilm aitas kohale tulla kõigil, kelles hea toidu pisik sees on. Neid inimesi oli tõesti palju. Kes kohal ei käinud, see vaadaku piltidelt, millest ta ilma jäi - Grillfest 2017 oli tõepoolest aegade kuumimaid ja maitsvamaid!

Kui soovid rohkem infot, jäta kontaktandmed siia:

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2018, 09:30

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing