investor Toomas • 6. detsember 2016 kell 9:45
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: minu šokiteraapia

Donald Trump  Foto: Reuters/Scanpix

Olgu selleks Hiina majanduse jahtumine, Brexit, Trumpi saamine presidendiks või mõni muu ootamatus – ei maksa verest välja lüüa, sest turul teenivad raha vaid julged.

Pühapäeval toimus Itaalias referendum, kus itaallased lükkasid tagasi konstitutsiooniparandused ning seejärel teatas peaminister Matteo Renzi tagasiastumisest. Euro reageeris sellele üle protsendilise langusega ning eile hommikul börside avanedes sööstsid miinusesse ka Euroopa turud. Kuid mõne tunni pärast võtsid börsid uuesti suuna üles, sealhulgas ka Itaalia oma. Sama tegi ka euro kurss. See näitas, et turgude meeleolu on väga kiire muutuma.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum