investor Toomas • 16 september 2019
Investor Toomas
Ainult tellijale

Investorid, olge nagu sakslased ja leppige 5% tootlusega!

Sellist soovitust jagasid suurimate ühisrahastusportaalide Crowdestate ja Estateguru juhid pühapäeval toimunud kinnisvaraseminaril, kuhu mul õnnestus ennast sisse smugeldada.

Crowdestate'i juht Loit Linnupõld selgitas investoritele, et laenajad ei pea alati lepingus olevatest teavitamiskohustustest kinni ja seetõttu ei saanud ta Q-hausi pankrotist ka õigel ajal teada.  Foto: Sander Ilvest / Postimees / Scanpix

Silmanähtavalt mugavustsoonist väljapoole sattunud ühisrahastusportaalide esindajad Loit Linnupõld (Crowdestate'i tegevjuht) ja Daniil Aal (Estateguru müügijuht) pidid vastama vestlusringis mitmele ebamugavale küsimusele, mida investeerimisraadio saatejuht Tauri Alas neile esitas. Jutt keerles eelmisel nädalal teravalt üleval olnud infosulu teemal ühisrahastusportaalides, mis tekitas paanikamüügi pankrotti läinud Q-hausi laenudele ja maksetega viivitava Baltic Foresti laenudele.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum