investor Toomas • 6. november 2019 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ootan rahalaeva

Sel neljapäeval avalikustab oma kolmanda kvartali tulemused Tallink Grupp, millesse mina olen investeerinud 15 000 eurot. Ootan tugevaid numbreid, et oma investeerimisteesi paikapidavusele taas kinnitust saada.

Investor Toomase tees Tallink Grupi suhtes püsib.  Foto: Andras Kralla

Hindan Tallinki kõrgelt kui dividendiaktsiat, aga lisaks lubatud 5sendisele dividendile aktsia kohta muudaks minu meele rõõmsaks see, kui ettevõte üllataks investoreid ka järgmisel aastal samuti nagu tänavu. Nimelt maksti investoritele lisaks dividendile lisaks 7 senti aktsiakapitali vähendamiselt. Dividendipoliitika ning positiivsete üllatuste jätkumise määrab ettevõtte kasuminumber ning seetõttu jälgin seda eriti pingsalt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum