investor Toomas • 7 november 2019
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kes saab endale kuningriigi?

Elas kord üks võimas kuningas. Kui ta suri, pärandas ta oma kuningriigi kolmele tütrele, et nad seda üksmeeles valitseksid, kuid need pöörasid võimu pärast tülli. Ei, ma ei proovi ümber jutustada kuningas Leari lugu, kus kolm tütart võimu pärast kraaklesid, kirjeldan hoopis seda, mis toimub ühes börsil noteeritud firmas.

Oma lugeja Ermo ärgituse peale vaatasin Riia börsil noteeritud farmaatsiaettevõtet Olainfarmi ja tema lähiajalugu ning avastasin lahti rullumas tõelise muinasjutudraama.  Foto: Olainfarm

Kaks aastat tagasi varises manalasse Valerijs Maligins, Olainfarmi suuraktsionär – mees, kes juhtis firmat 2004. aasta privatiseerimisest alates ja muutis selle Venemaa turule suunatud kasumlikuks ja arenevaks ettevõtteks.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum