Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Kuidas teha Eesti parim restoran?

    Uue saatesarja esimene külaline on Eesti tuntuim ja tunnustatud tippkokk Roman Zaštšerinski, kes vahetas 10 aastat tagasi ohtrate ületundidega tippkokatöö veelgi rohkemate töötundidega ettevőtjaelu vastu. Miks ta nii tegi, kuidas luua Eesti parimaid toidukohti (talle ja ta äripartneritele kuuluvad Moon, Kolm Sibulat ning Mantel ja Korsten) ning toitlustuses läbi lüüa ning millised on tema järgmised äri-ideed, sellest tuleb juttu saatest. Saab ka teada valusatest őppetundidest ja lőbusatest lugudest. Saadet juhib Rivo Sarapik. Äripäev on saanud valmis uue kasutajasőbraliku saadete järelkuulamise keskkonna. Uues keskkonnas saab mugavalt teha isikliku profiili, et kuulata neid saateid, saatejuhte ja teemasid, mida ise oled valinud. Tule kuulama raadio.aripaev.ee/ !
    • Ideest kasumini
    • 27.03.2019
    KIIRUS:
    Kuidas teha Eesti parim restoran?
  • Hetkel kuum