Valitsuse lühiabi õhutab koroonapaplust

"Nüüd, mil riik on esimesed rahajaotused otsustanud, paistab kangesti sedamoodi, et nii mõneski firmas on võetud juristid ja teised spetsialistid appi selleks, et ennast abikõlbulikuks joonistada," kirjutas Äripäev eelmine nädal juhtkirjas koroonapapluse kohta.  Foto: Shutterstock

Kuigi eelmisel nädalal saabusid Eestisse koos esimese kevadpäikesega uudised eriolukorra leevendamisest kaubanduskeskustes ja lähinaabrite piiridel, saab üha enam selgemaks, et koroonakriisi äkkpidurduse mõjud võivad olla prognoositumast hullemad ega luba majandusel kiiresti taastuda.

Kas sellistes tingimustes on ettevõtjatel mõistlikum firma miinusesse lasta ja võtta riigilt nii palju abi, kui saab? Või on taoline käitumine koroonapaplus, mis muudab langusnumbrid veelgi hullemaks?

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum