Saated
Ainult tellijale

Äripäev eetris: valitsuskriisi võitja on täispangale mänginud EKRE

Poliitiline tants nimega valitsuskriis sai nädala lõpus rahuliku lõpu.  Foto: Liis Treimann

Saade „Äripäev eetris“ keskendus sel nädalal arusaadavalt valitsuskriisile ja selle lõpplahendusele – kes võitis, kes kaotas ja milliste vigastustega võitlusest väljuti? Saates analüüsisime ka opositsiooni käest lastud võimalust valitsust murda, juhul kui selline võimalus tegelikult üldse oli.

Püüdsime saates jõuda tagasi ka n-ö päristeemade juurde ning vaatasime, mis ikkagi toimub sadade miljonite eurode jaotamisega Maaelu Edendamise Sihtasutuses, miks paljukannatanud turismisektor on valitsusest leidnud ükskõikset mittemõistmist ning mida lugeda välja riigikohtu otsusest II pensionisamba vabatahtlikuks muutmise osas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum