Rivo Sarapik • 28. aprill kell 10:01
Saated
Ainult tellijale

Mart Mägi: personalijuht on nagu paavst, juht sõdalane Spartacus

Mart Mägi juhtis statistikaametit neli aastat. Mais liigub ta juhtima Eesti Posti.  Foto: Andras Kralla

Kui personalijuht on organisatsioonis kui paavst, kes kuulutab usku ja väärtuseid, siis juht on kui sõdalane Spartacus, kirjeldas Äripäeva raadiosaates "Juhi jutud" statistikaameti juht Mart Mägi. Veel tuli saates juttu sellest, kuidas ta alustab uues ametis Eesti Posti juhina.

Lisaks rääkisime sellest, kuidas Mart Mägi on intensiivne juht ning mis on selle tugevused ja ohukohad, miks ta ei usu töö- ja eraelu tasakaalu, mis muutub tema kui juhi jaoks, kui maikuust kasvab tema meeskond Eesti Posti liikudes mitmekordseks, ja paljust muust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum