VLND Burgeri juhatusse kuuluv Kris Süld (paremalt teine) rääkis, et ettevõte plaanib lihavabasid kotlette ka teistele söögikohtadele müüma hakata.Foto: VLND Burger
VLND Burgeri juhatusse kuuluv Kris Süld rääkis, et kuna turul polnud saada taimset liha, mis oleks maitsev ja mõistliku hinnaga, otsustas burgerirestoran ise lihavabasid kotlette tootma hakata. Ettevõtja plaanib uut toodet ka teistele söögikohtadele müüma hakata.
Süld selgitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas kotlettide tootmine toidu- ja fermentatsioonitehnoloogia arenduskeskuse ning EASi abiga aastaga käima lükati. Samuti rääkis ta, kui suur on nõudlus taimsete burgerite järele praegu ning millist tulevikku ta neil näeb.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.