ASi Infotark tegevjuht Jüri Ross ütles, et poliitikas ja äris tehakse otsuseid haritud oletuste põhjal ning valitsusest oli seepärast hea kaasata otsuste juurde viirusespetsialiste.  Foto: Andras Kralla

Suur arvamusliidrite küsitlus: valitsus sekkub majandusse seal, kus pole vaja

Neeme Korv • 21. mai 2020 kell 5:13

Äripäeva küsitlusele vastanud Eesti otsustajate ja arvamusliidrite meelest sai valitsus üheksa nädalat kestnud eriolukorras hakkama keskmiselt hindele "neli", sest viirusega võideldes kuulati ekspertide nõu. Majanduse küsimuses lähevad arvamused aga teravalt lahku.

Kolm-neli korda aastas küsitleb Äripäeva arvamustoimetus Eesti otsustajaid riiki ja majandust puudutaval teemal. Seekord küsisime enam kui 350 arvamusliidrilt, ettevõtjalt ja juhilt: “Millise hinde panete Eesti valitsusele eriolukorra juhtimisel?"

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum