Neeme Korv • 22. jaanuar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Poliitika põimub ohtlikult äriga

Circle K Eesti juht Kai Realo ütles, et viimasel aastal toimunust teeb kõige murelikumaks asjaolu, et poliitikud on üha enam valmis üksikute ärimeeste huvides kohandama kas seadusandlust või tegema erisusi.   Foto: Raul Mee

Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele vastanutele teeb muret olukord riigis – stabiilsuse püüete asemel imetlevad poliitikud oma naba, on kesise koostöövõimega ning tekitavad ohtlikke seosed üksikute ettevõtjatega, mis piiravad ettevõtlusvabadust.

Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rain Vääna nimetas ühe peamise riskitegurina, et poliitikud ei suuda kokku leppida pikaajalises strateegias ja populistlike otsustega lõhutakse Eesti riigi mainet.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum