13. mai 1996 kell 22:00

Leks lõpetas mullu kahjumiga

Orav kinnitas, et Leksi kahjum ei ole tingitud riskide võtmisest. «Arengukuludele ei ole veel tekkinud käibekriitilist massi, mis on seotud pigem Leksi kiire arenguga,» väitis Orav.

Käesolevaks aastaks prognoosib Leks nelja miljoni krooni suurust kasumit. Orava sõnul kavatseb kindlustusselts oma kasumiprognoosi siiski lähemal ajal üle vaadata, kuna liikluskindlustuse tariifide tõstmine, mis pidi toimuma aasta alguses, on seni veninud. «Tallinnas on liikluskindlustuse kahjusus 150 protsenti,» väitis Orav.

Tallinna Panga tütarfirma, kindlustusseltsi Leks bilansimaht oli aastavahetuse seisuga 23,2 miljonit krooni. Leksi tütarfirma, elukindlustusselts Aval oli eelmisel aastal 18 000 krooniga kasumis. Avali bilansimaht oli samal ajal 4,2 miljonit krooni. Mõlema kindlustusseltsi eelmise aasta audiitoraruanne oli märkusteta.

Hetkel kuum