22. oktoober 1996 kell 22:00

Microsoft mõjutas Dow'd

Dollari kurss, mis alustas eile hommikul 1,5345 DEMi (12,276 krooni) langusega, tõusis pärastlõunal taas üle 1,534 marga (12,27 krooni), jäädes sellele tasemele pidama. Dollari hommikune nõrgenemine oli arvatavasti põhjustatud lisaks kasumivõtmisele ka naftahindade langemisest ning eeloleva Deutche Telekomi ulatuslikust aktsiaemissioonist, mis suurendab nõudlust marga järele.

FIM maksis eile 2,670 krooni, SEK 1,860 krooni. Soome Panga presidendi Sirkka Hämäläise sõnul on soome rahval raske mõista, miks on vaja loobuda Soome margast, mis on kasutusel olnud juba üle 136 aasta. Kuigi Soome ei pruugi liituda Euroopa rahandus- ja majandusliiduga esimeste hulgas, ei näe ta põhjust, et Soomet ei võeta EMU liikmeks.

Dow Jonesi indeks langes eile varahommikul pärast turgude avamist kiiresti 6065 punktini Microsofti aktsiate langemise tõttu. HEX tõusis 11,24 punkti võrra.

Rubla langes oksjonil ühe punkti võrra. Tänane ametlik kurss on 5435 RUR/USD.

Hetkel kuum