• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Microsoft mõjutas Dow'd

  Dollari kurss, mis alustas eile hommikul 1,5345 DEMi (12,276 krooni) langusega, tõusis pärastlõunal taas üle 1,534 marga (12,27 krooni), jäädes sellele tasemele pidama. Dollari hommikune nõrgenemine oli arvatavasti põhjustatud lisaks kasumivõtmisele ka naftahindade langemisest ning eeloleva Deutche Telekomi ulatuslikust aktsiaemissioonist, mis suurendab nõudlust marga järele.
  FIM maksis eile 2,670 krooni, SEK 1,860 krooni. Soome Panga presidendi Sirkka Hämäläise sõnul on soome rahval raske mõista, miks on vaja loobuda Soome margast, mis on kasutusel olnud juba üle 136 aasta. Kuigi Soome ei pruugi liituda Euroopa rahandus- ja majandusliiduga esimeste hulgas, ei näe ta põhjust, et Soomet ei võeta EMU liikmeks.
  Dow Jonesi indeks langes eile varahommikul pärast turgude avamist kiiresti 6065 punktini Microsofti aktsiate langemise tõttu. HEX tõusis 11,24 punkti võrra.
  Rubla langes oksjonil ühe punkti võrra. Tänane ametlik kurss on 5435 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Brenti nafta tõusis seitsme aasta tippu
Brenti toornafta hind tõusis täna seitsme aasta tippu, sest Jeemeni Houthi rühmitus ründas Araabia Ühendemiraate, mis suurendab poliitilisi pingeid piirkonnas, vahendab Reuters.
Brenti toornafta hind tõusis täna seitsme aasta tippu, sest Jeemeni Houthi rühmitus ründas Araabia Ühendemiraate, mis suurendab poliitilisi pingeid piirkonnas, vahendab Reuters.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.