6. juuli 1997 kell 22:00

Paberil infot Lääne-Viru maakonna kohta on vähevõitu

Kõigist Lääne--Viru maakonna põnevatest kohtadest õnnestub aimu saada vaid siis, kui külastate mitut reisibürood või turismiinfopunkti, sest kompaktsete kirjalike materjalide koostamine piirkonna kohta tundub olevat alles algusjärgus.

l Esmalt tasuks läbi lugeda «Eestimaa reisijuht» lk 21--29 või tutvuda sama materjaliga internetis aadressil http://www.btg.ee/alueet/West-Viru-County.shtml.

l Rakveres tegutseb nii vastavatud turismiinfopunkt kui kauaaegsete kogemustega Viru Tuur. Nendega suhtlemisel tuleb arvestada, et laupäeviti on lühendatud tööpäev ja pühapäeval ollakse suletud. Nädalavahetuseti on infopunkt avatud vaid planeeritud suurürituste korral. Põnevaid reisimarsruute (nii kultuuriloolisi kui loodusmatku) võivad pakkuda ka Väike-Maarja entusiastlikud koduloomuuseumi töötajad.

l Muuseumide külastamisel tuleb arvestada, et enamik neist on avatud vaid tööpäeviti (v.a näiteks Sagadi mõis, Porkuni paemuuseum, Kunda muuseum ja tsemendimuuseum), muul ajal kokkuleppel.

Hetkel kuum