• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Paberil infot Lääne-Viru maakonna kohta on vähevõitu

  Kõigist Lääne--Viru maakonna põnevatest kohtadest õnnestub aimu saada vaid siis, kui külastate mitut reisibürood või turismiinfopunkti, sest kompaktsete kirjalike materjalide koostamine piirkonna kohta tundub olevat alles algusjärgus.
  l Esmalt tasuks läbi lugeda «Eestimaa reisijuht» lk 21--29 või tutvuda sama materjaliga internetis aadressil http://www.btg.ee/alueet/West-Viru-County.shtml.
  l Rakveres tegutseb nii vastavatud turismiinfopunkt kui kauaaegsete kogemustega Viru Tuur. Nendega suhtlemisel tuleb arvestada, et laupäeviti on lühendatud tööpäev ja pühapäeval ollakse suletud. Nädalavahetuseti on infopunkt avatud vaid planeeritud suurürituste korral. Põnevaid reisimarsruute (nii kultuuriloolisi kui loodusmatku) võivad pakkuda ka Väike-Maarja entusiastlikud koduloomuuseumi töötajad.
  l Muuseumide külastamisel tuleb arvestada, et enamik neist on avatud vaid tööpäeviti (v.a näiteks Sagadi mõis, Porkuni paemuuseum, Kunda muuseum ja tsemendimuuseum), muul ajal kokkuleppel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.