• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gunnar Dudkini kaitsja kaebab edasi

  Talviste sõnul on linnakohtuniku Anneli Tanumi kohtumäärus segane. Kohtuniku motivatsiooni kohaselt ei olnud kohtul seaduslikku alust rahuldada Talviste taotlus lükata parandamatult haige Dudkini karistuse kandmine edasi, sest Dudkini suhtes tehtud kohtuotsus on juba pööratud täitmisele.
  «Tartu linnakohtu selline tagaselja käitumine on ebaõiglane,» lausus Talviste. «See on setulik käitumine, kavaldamine pisiasjades.» Kui õiglane jurist tahab kohtule esitatud taotluse rahuldamata jätta, siis ta motiveerib oma otsust, lisas Talviste.
  Avalduses riigikohtule kavatseb Talviste rõhuda uutele asjaoludele. Ta kinnitas, et tal on mitmeid uusi huvitavaid dokumente, sh kohtusse mitte jõudnud Soome kodakondsusega ärimehe Ivan Podrjat?ikovi kirjalik tunnistus.
  Tartu linnakohus süüdistas Tartu Kommertspanga (TKP) likvideerimiskomisjoni endist liiget Gunnar Dudkinit 238 000 USA dollari riisumises ning karistas teda nelja-aastase vabadusekaotusega tingimisi.
  Tartu ringkonnakohus karistas Dudkinit mullu 12. märtsil kolmeaastase vabadusekaotusega poolkinnises vanglas. Riigikohtu kriminaalkolleegium ei muutnud ringkonnakohtu otsust. Süüdimõistmise järel pole Dudkin päevagi vangis olnud. Arstide kinnitusel on Dudkini südamehäired eluohtlikud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Toompark: üüriturule mahub veel 1500 korterit
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.