Agent müüb teenust odavamalt

17. märts 1998, 00:00

Odavaimat lennutransporditeenust saab klient lennukompaniide müügiagendi ja peamüügiagendi õigusi omavatest firmadest. Ülejäänud ekspedeerijad ostavad kliendi tellitud lennutransporditeenuse nendelt firmadelt.

Suuremate lennukompaniide agendid ja peaagendid Eestis on Air Cargo Estonia, Balti Transport, VIM Agentuur, ESTMA ja ASG Eesti. Regulaarse lennuveo vajadusega kliendil on mõtet nende poole pöörduda.

Kui lennutransporti on vaja üks kord, pole kliendil mõtet oma alalist ekspedeerijat hüljata. Hinnavahe ei ole nii suur. Volfro, kelle peamine valdkond on konteineriveod, toimetab 200 kg tekstiili Bangkoki uksest Tallinna terminaali 10 043 krooniga. Finnairi peaagendi Balti Transpordi hind on 8857 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing