H-pankade ühinemine endiselt ummikus

23. märts 1998, 00:00

Avalikkust üllatanud Hansa- ja Hoiupanga ühinemisteatele järgnes mõne aja pärast sama ?okeeriv teade läbirääkimisdelegatsioonide töö lõpetamisest. Edasi süstiti sutshaaval lootust, et kõik ei ole veel maha maetud, loodud on ühinemisvõimalusi vaagiv komisjon, kaasatud rahvusvahelisi nõustajaid. Liitumiskava töögraafikut lubati aprilliks. Nüüd on selgunud, et lubatud tärminiks ei valmi midagi. Venitamise ümber valitsev ebamäärasus annab alust uskuda skeptikuid -- ühinemisteade oli bluff, millega pangad püüdsid kerge vaevaga tõsta aktsiate hinda börsil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing