26. märts 1998 kell 22:00

Kelm Ostap Bender meelitab teatrisaali täis

Tegemist on siiski otsast lõpuni õige «12 tooliga», mis on kohandatud tänapäevaseks. Muidugi on seitsmes etendus parem kui esimene, kuid lustida saab seal kindlasti. Laulu on etenduses palju, ehkki mikrofoni kasutamise osas ei olda veel nii julged. Kujundus on vaimukalt lihtne ja muusika Ehalale omaselt hea. Egon Nuteri Vorobjaninovi roll on juba praegu suurepärane.

Etendust vaadates meenus paratamatult aastakümneid tagasi vändatud kurikuulus filmivariant. See tekitas tahtmatult võrdlusmomente. Vanalinnastuudio püsipublikule lavastus kindlasti meeldib. Saal oli pilgeni täis, rahvas nautis laulutekste, kaasajastatud miljööd. Mina nautisin Egon Nuteri veenvat mängu. Kindlasti tuleb Tõnu Kilgasele ajapikku särtsu juurde, roll ju sobib talle.

Hetkel kuum