20. september 1998 kell 22:00

Arvutispetsialistil olgu tunnistus

Ettevõtte juht (personalijuht) ei suuda kunagi adekvaatselt hinnata spetsialisti kvalifikatsiooni, isegi siis, kui ta on sellel alal spetsialist. Sertifikatsioon on erapooletu kõrvalseisja antud kinnitus spetsialisti oskuste ja teadmiste kohta.

Kui ehitusettevõttesse tuleb kraanajuht, ei proovita õue peal, kas ta oskab kraanat juhtida, vaid vaadatakse kutsetunnistust. Kui firma vajab autojuhti, siis kandidaadilt oodatakse muu hulgas ka juhiluba ja selle kvalifikatsiooniastet.

Loomulikult ei ole kutsetunnistus ainus hindamisalus. Arvutispetsialistide sertifitseerimisel kasutatakse rahvusvaheliselt tunnustatud ja ühtlustatud mõõtmis/hindamissüsteemi, mis kokkuvõttes on odavam ja käib ajaga kaasas. Sertifitseeritud arvutispetsialisti tööle võttes võite olla kindlad, et ta on suuteline vastavalt oma sõnadele töötama.

Hetkel kuum