Litsents ei taga toiduainete kvaliteeti

29. oktoober 1998, 00:00

Teisipäeval sätestas valitsus toiduainete importijate litsentseerimise. Avalikkusele põhjendatakse litsentseerimist kui abinõu, mis peaks tagama imporditavate toiduainete kvaliteedi. Loodetavasti ei ole valitsusliikmed nii naiivsed, et ise seda usuvad. Litsentseerimine ei kaitse tarbijaid ebakvaliteetse kauba eest. Seda on näidanud kütusefirmad. Kõigil salakütuseäriga tegelenud kütusefirmadel oli olemas tegevusluba. Litsentsi nõudmine on lihtsalt üks bürokraatlik protseduur, mis tähendab ettevõtjale lisakulu, kuid suurendab riigieelarve tulude poolt ja võimaldab julgematel ametnikel parandada oma elatustaset.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing