17. jaanuar 1999 kell 22:00

Tallinn eraldas miljoni spordihalli aktsiateks

5 miljoni krooni suuruse aktsiakapitaliga Rocca al Mare Suurhalli osanikud on peale Tallinna linna 20 protsendi ehitusfirma Lemminkäinen Eesti 40 protsendiga, Eesti valitsus 20 protsendiga, korvpalliliit 10 protsendiga ning Eesti olümpiakomitee ja spordi keskliit kumbki 5 protsendiga aktsiatest.

ASi Rocca al Mare Suurhall finantseeritakse peale pangalaenu ja spordihalli nime müügi ka personaalsete istekohtade müügiga.

Tallinna linna esindajaks uue spordihoone nõukogus saab abilinnapea Peeter Kreitzberg.

Spordi- ja vaba aja üritusteks mõeldud suurhall on kavas rajada Paldiski maantee Neste bensiinijaama ja Rocca al Mare kaubanduskeskuse vahelisele 2,5 hektari suurusele maa-alale. Rocca al Mare tulevase suurhalli alune maa kuulub Tallinna linnale.

Uue spordihalli maksumus on 171 miljonit krooni ja see peaks valmima käesoleva aasta detsembriks. Suurhall mahutab kuni 6000 pealtvaatajat.

Autor: BNS

Hetkel kuum