• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Läbi asfaldi vajunud Boeing alustas lende

  ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Rein Loik avaldas juhtunu üle kahetsust, kuid tunnistas, et lennujaamal oli võimatu seda õnnetust vältida. Sidekaablikaevu kohal olev betoonplaat, mida kattis 30 sentimeetri paksune asfalt, oli 30 aasta jooksul rabedaks muutunud. Tööd perrooni rekonstrueerimisel on parasjagu käimas, üks osa sellest valmib veel septembris, teine aga oktoobri lõpus. «Loodame, et senikaua midagi rohkem ei juhtu,» märkis Loik.
  Tallinna lennujaamal on sõlmitud 50 miljoni USA dollari peale tsiviilvastutusleping USA kindlustusfirmaga New Hampshire Ins Co ja dokumendid kõnealuse juhtumi kohta on sinna juba teele läinud.
  Lennujaama omavastutus on 5000 dollarit.
  Estonian Airi pressiesindaja Raimond Made ütles eile, et lennufirma pole tekkinud kahju veel kokku arvutanud. «Tallinna lennuvälja seisuplatsi halb tehniline seisukord muudab ärevaks kõiki sel lennuväljal opereerivaid firmasid. Kuna me ei tea, millises seisus selle kate tegelikult on, ei ole ka kindlust, et taoline juhtum korduda ei võiks,» märkis ta.
  Pühapäeva pärastlõunal Tallinna lennuvälja seisuplatsil parempoolsete ratastega läbi asfaldi vajunud Boeingu vigastused osutusid väikesteks. Reguleerimist vajas parempoolne telik ja välja vahetati teliku rattad. «Kartsime hullemat,» ütles Made.
  Õnnetuse tõttu jäi Estonian Airil ära kaks lendu: üks pühapäeval ja teine esmaspäeval. Eile oli lennuk taas liinil. Üks selline Boeing maksab 25 miljonit dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.