• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamajad suurendasid käivet

  «Müüme oma nn Hulludel Päevadel ainult selleks tarbeks sisseostetud kaupa,» kinnitas Stockmanni kaubamaja direktor Pentti Korhonen. «Kaup tuleb Soomest ja on spetsiaalselt selleks kampaaniaks kogu maailmast kokku ostetud.» Korhoneni sõnul on Stockmanni käive Hullude Päevade ajal kolm korda suurem kui tavaliselt. Kui suur on tavaline päevakäive, ei nõustunud ta avalikustama.
  Reede keskpäeval oli Stockmanni parkla autosid täis ja kaubamajas olid pikad järjekorrad. Lõviosa ostjaid olid need, kes tavaliselt peavad Stockmanni ostukohana liiga kalliks.
  «On tavaline, et ostukampaaniate jaoks ostetakse sisse uued odavad kaubad,» sõnas Sokose kaubamaja juhataja Tiina Uska. «Selliste allahindluste eesmärk on meelitada kaubamajja ostma inimesi, kes muidu seda ei tee.»
  Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Peeter Tohver ütles, et kaubamaja Osturalli kampaania käigus kasvab päevakäive umbes kaks korda. Kui tavalistel päevadel müüb Tallinna Kaubamaja 2 miljoni krooni eest kaupa, siis Osturalli ajal on päevakäive 4--5 miljonit krooni.
  «Osturalli ajal ei müüda mitte allahinnatud kaupa, vaid spetsiaalselt sisse ostetud odavamat kaupa,» ütles Tohver. «Nii tulevad ostma ka väiksema sissetulekuga inimesed, kes muidu kaubamajas ei käi.» Tohveri sõnul ei tähenda see, et ostukampaaniate ajal müüakse ebakvaliteetset kaupa.
  Kaubamajad korraldavad suuri ostukampaaniaid tavaliselt kaks korda aastas kevadeti ja sügiseti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.