7. detsember 1999 • 1 min
Jaga lugu:

HFi uus emissioon enam EVP hinda ei tõsta

Kanguse sõnul on EVP hinna tõus seoses emissiooniga välistatud. «Need, kes emissiooni märkima lähevad, ei osta EVPd kindlasti üle 0,36 krooni taseme,» sõnas Kangus. Hüvitusfondi teatel on XVI seeria obligatsioonide tulusus EVP 0,36kroonise hinnataseme juures 8%. «Sellest tulenevalt on ka hinnatõus olulisel määral läbi,» rääkis Kangus. Kõrgema EVP hinna puhul ei ole emissiooni märkimine enam põhjendatud, sest teisi samalaadseid tooteid saab osta turult. Börsil on EVP hind viimase nädalaga tõusnud 0,36 kroonini. Hüvitusfondi 27. ja 28. detsembril toimuv kinnine emissioon mahus 20 miljonit krooni märgitakse Kanguse sõnul tõenäoliselt üle.

Autor: BNS

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt