Sulev Oll • 20. detsember 1999 kell 22:00

Millenniumioht ootab teid kuuse all

Aasta 2000 viga uusaastaööl on rohkem teoreetilist laadi. Praktika näitab seda, et tegelik oht varitseb uue aasta vastuvõtjat suurematel peoplatsidel. Pidulistele lisaks kogunevad sinna õnne proovima taskuvargad, narkomaanid ja illegaalsed pürotehnikud.

Õnneks on sellele võimalusele mõeldud ja politseijõude keskustes suurendatud. Ette on nähtud ka jõudude kiire ümberpaigutamise võimalus. Mõnevõrra suurendatakse tuletõrjujate-päästjate arvu. Tallinnas Vabaduse platsil on millenniumiürituse puhuks statsionaarses valves kiirabibrigaadid.

Vaatamata kõigele on häda korral endast raske eriteenistustele teatada. Seepärast on kasulikum mitte karjuda ja kätega vehkida, vaid helistada mobiiltelefonilt hädaabinumbrile. Uusaastaõnnitlusi palub häirekeskus abivajajate huvides mitte edastada.

Hetkel kuum