• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telefon ei oska Samueli kaebust kommenteerida

  'Kuuldusi, et jurist Priit Lätil on kavas esitada sideametile Tõnu Samueli kaebus, ei oska Eesti Telefon kommenteerida, sest sideametilt ei ole veel ühtegi järelepärimist antud küsimuses laekunud,' sõnas ASi Eesti Telefon meediasuhete juht Ain Parmas.

  hot.ee keskkonda sisse murdnud IT-spetsiasti Tõnu Samueli esindav advokaadibüroo Glikman Glikman jurist Priit Lätt esitas täna läbi advokaadibüroo kaebuse Sideametile Eesti Telefoni peale seoses telekommunikatsiooniseaduse rikkumisega.
  ?Kõik telekommunikatsiooniteenust pakkuvad firmad on kohustatud tagama turvalisuse, mis tagab andmete kaitse. Eesti Telefon pole seda teinud,? kirjeldas olukorda Samuel.
  'Eesti Telefon on teavitanud avalikkust, et hot.ee kommunikatsioonikeskusesse on murtud sisse ja süsteemi tööd on üritatud korduvalt takistada. Juhtunu kohta on politsei algatanud kriminaalasja, mille uurimine käib,' ütles Parmas. Ta lisas, et turvalisuse tõstmise eesmärgil on Eesti Telefon teinud pidevalt hot.ee kommunikatsioonikeskuse tarkvarauuendusi, samuti on Eesti Telefon tellinud hot.ee kommunikatsioonikeskuse turvaauditi ning mitmeid andmeturbe konsultatsioone eri firmadelt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.