• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Narkoäri ja metallivargused loovad aasta trendi

  Politseiameti arengu- ja infoosakonn aruandest selle aasta üheksa kuu kuritegevuse kohta selgus, et hüppeline on olnud narkokuritegude sagenemine. 1999. aasta 192 registreeritud juhtumile on käesoleval aastal vastu panna juba 987 kuritegu. Seega viiekordne narkokuritegude juurdekasv.
  Hoolimata karmidest karistustest ja suurejoonelistest reklaamikampaaniatest on ka roolijoodikute põhjustatud autoavariid ja liikluseeskirjade rikkumised oluliselt suurenenud. 2000. aasta esimese üheksa kuuga on joobes roolikeerajate põhjustatud rikkumisi ja avariisid registreeritud 1189. Eelmise aastaga võrreldes on seda üle kahe korra rohkem (499 juhtumit).
  Selle aasta esimese üheksa kuuga on plahvatuslikult kasvanud värviliste metallide vargused. 1999. aastal registreeriti kolme kvartali jooksul 319 vargust, käesoleval aastal on metallivargusi juba 1736.
  Harju politseiprefektuuri korrakaitseosakonna komissari Rein Milli sõnul on olukord vägagi kriitiline. Lisaks kaablite ja elektriliinide vargustele murtakse sisse ka suvilatesse. Suvemajadest viiakse tihti kaasa kõik ? alates lusikatest ja lõpetades külmkapi ja koera joogikausiga.
  Eelmisel aastal avastati pea iga kolmas metallivargus. Sellel aastal on lahendatud juhtumeid 336 ehk vähem kui iga viies.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.