• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsimessi külastas 4000 inimest

  20.-21. oktoobrini toimunud esimest Eesti investeerimismessi Rahakompass 2000 külastas ligi 4000 inimest, mis ületas korraldajate ootused.

  'Huvi taoliste ürituste vastu on oluliselt suurem kui julgesime loota. Arvame, et üritus täitis oma eesmärgi ? teha investeerimine inimestele paremini arusaadavaks. Seetõttu kavatseme kindlasti edaspidigi samalaadseid üritusi korraldada,' ütles Tallinna Väärtpaberibörsi juhatuse esimees Gert Tiivas.
  Rahakompassi Interneti vahendusel toimunud uue börsiettevõtte küsitluses selgus, et kõige rohkem soovivad investorid näha uue avaliku ettevõttena Tallinna Sadamat, mille poolt hääletas 12 protsenti vastanutest. Teised populaarsed uued oodatavad börsiettevõtted olid muuhulgas Eesti Energia, Ösel Foods, AboBase Systems, CV Online ja Delfi.
  Küsitlus näitas, et 28% vastanutest hoiavad oma säästud pangahoiusel, 21% paigutab aktsiatesse, 16% kinnisvarasse ning 15% ei ole sääste.
  Küsimusele 'Mida arvan aktsiatesse investeerimisest?' vastas 34%, et see on tulutoov investeering ning 24% arvas, et nad investeeriksid, aga ei ole raha.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?