• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Auto liisimise aeg pikenes kuuele aastale

  HLE juhataja Gerd Kriegeri sõnul on kuni kuueaastase kapitalirendiga kaasnev märgatavalt alanev kuumakse oluline edasiminek. ?Klient saab nüüd väiksema auto asemel näiteks keskklassiauto osta,? ütles Krieger. ?Autod on vastupidavamaks läinud, võetud risk on reaalne,? põhjendas ta, miks liisingfirma usaldas perioodi pikendada.
  Lisaks kapitalirendi alandamisele pakub HLE juba olemasolevatele liisinguklientidele võimalust paar aastat kasutatud auto vahetada uuema mudeli vastu, kusjuures pruugitud sõiduki jääkväärtuse ja müügihinna vahet käsitletakse uue sissemaksena. HLE koostööpartner müüb ise auto maha, klient ei pea enam müügi ning uue auto pakkumiste otsimisega ise tegelema.
  Kasutatud auto liisingufirmapoolse müügi ja selle uuema vastu vahetamise ehk upgrade?i vastu on huvi suur, kinnitas Krieger. ?Koostöös automüügifirmade ja kasutatud autosid müüva Balti Realiseerimiskeskusega saab klient uue auto ostuks konkreetsed pakkumised, klient ise siis otsustab, kas võtab sama margi uuema mudeli või vahetab marki,? kinnitas ta.
  Eesti Tööstusliisingu turundusjuht Pille Parind leidis, et kuueaastasele kapitalirendile on klientuur olemas. ?Kui on pikem tähtaeg, siis potentsiaalsete ostjate hulk suureneb,? viitas ta madalamale kuumaksele. ?Meie tänane seisukoht on siiski, et viis aastat on maksimaalne periood,? lisas ta.
  Opeli sõidukeid müüva Ascar Tallinna müügidirektor Sven Kipper sõnas, et automüügile tuleb liisinguperioodi pikendamine kindlasti kasuks. Tema sõnul kasutas enne Ascaris iga kuu viieaastase kapitalirendi võimalust 4?5 inimest. ?Arvan, et paar klienti võib kuus juurde tulla,? leidis ta.
  ?Kliendil on nüüd võimalus osta parem või suurem auto,? lausus Kipper. Tema sõnul on kuueaastase liisingu vastu juba praegu huvi tuntud. ?Kaks inimest oleme juba ka liisingufirmasse lepingut sõlmima saatnud,? kinnitas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.