• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekommunikatsioonisektor viis Nasdaqi langusse

  Tehnoloogiakeskne Nasdaq alustas täna peale kahte langusega lõppenud kauplemispäeva taas negatiivses suunas liikumisega.

  Turu viis langusse New Yorgi börsil kaubeldav maailma suuruselt teine telekommunikatsiooniseadmete tootja Nortel Networks, kes teatas oma optiliste võrkude süsteemi müüginumbrite vähenemisest kolmandas kvartalis.
  Analüütikute hinnangul näitab selline areng üldist trendi tehnoloogiliste lahenduste nõudluse vähenemise osas, mis mõjub negatiivselt tehnoloogiaettevõtete kasumitele. Nortel Networks kaotas oma turuväärtusest uudise tulemusel enam kui veerandi ning aktsia langus tõmbas endaga kaasa ka ülejäänud telekommunikatsioonisektori.
  Optimistlikult olid investorid meelestatud internetikaubanduse lipulaeva Amazon.com tuleviku suhtes. Amazon.com teatas oodatust väiksemast kahjumist kolmandas kvartalis. Amazon?i aktsia kerkis oodatust väiksema kahjumi toel enam kui 16% võrra 34,6 dollarile.
  Nasdaqi üldindeks liikus kell 16:55 1,95 protsenti eilsest sulgemistasemest madalamal 3352,99 punktil.
  New Yorgi börsil olid taas huvi keskmes finantssektori aktsiad eesotsas J.P. Morgani ja American Expressiga.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine liikus kell 16:55 0,09 protsenti eilsest sulgemistasemest kõrgemal 10400,10 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Moekunstnik Liisi Eesmaa: olen nagu tuletõrjuja – alati on kellelgi kostüümikriis
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.