• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekomi käive miljard krooni

  Eesti Telekomi kontserni kolmanda kvartali majandustulemused olid korralikud. Telekomi kolmanda kvartali käive oli ligi miljard krooni, puhaskasum kasvas 46 protsenti 329,8 mln kroonile.
  9 kuuga on firma teeninud puhaskasumit 871,1 mln krooni ehk mullusest 77 protsenti rohkem. Kolme kvartali käive oli 2,95 miljardit krooni ehk 12 protsenti suurem kui mullu samal perioodil.
  Reaktsioon Telekomi majandustulemustele oli tagasihoidlik 2,28 protsenti tõusu. Siiski viis see aktsia sulgemishinna üle 100 krooni taseme, aktsia lõpetas 100,75 kroonil. Aktsia oli tagasihoidlikul börsipäeval suurima käibega aktsia (käive 4,2 mln krooni).
  Samas teeb jätkuvalt murelikuks Telekomi aktsia osas telekommunikatsioonituru avanemine vabakonkurentsiks ning telekomisektori ebakindlus välisturgudel.
  Hansapanga aktsia hind ei muutunud 3,8 mln kroonise käibe juures. Erastamisväärtpaberi hind ei muutunud 1,2 mln kroonise käibe juures. Norma aktsiat kaubeldi 0,8 mln krooni väärtuses, aktsia hind säilitas eelmise päeva 52 krooni taseme. Merko aktsia kurss langes 0,5 mln kroonise käibe juures 1,28 protsenti 38,50 krooni tasemele.
  Tallinna Kaubamaja aktsia tõusis 10 030 kroonise käibe juures 5,36 protsenti 59 kroonile.
  Harju Elektri aktsia tõusis 1,87 protsenti 43,50 kroonile 0,3 mln kroonise käibe juures. Saku Õlletehase aktsia kurss langes 0,33 protsenti 60 kroonile 0,2 mln kroonise käibe juures. Viisnurga aktsiat kaubeldi 0,2 mln krooni väärtuses, aktsia kurss kerkis 0,87 protsenti 46,40 kroonile.
  138 tehingu käigus oli Tallinna börsil käive 11,9 mln krooni. Äripäeva indeks kurss tõusis 0,86 protsenti 454,69 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud on langemas
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Raadiohommikus: verivärsked kommentaarid Coop Panga majandustulemustele
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.