• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pihuarvuti krediitkaardi suuruseks

  Arvutifirma Xircom pihuarvuti on maailma väikseim. Mõõtmetelt on ta tavalise krediitkaardi suurune. Mustvalge puutetundliku ekraaniga ning viie nupuga Rex 6000t saab sünkroniseerida asetades pihuarvuti näiteks sülearvuti PC-kaardi pessa. Rex on ka PC-kaardi suurune, varustatud standardse pistikuga. Tarkvara toetab sünkroniseerimist Outlooki, Lotus Notesi ja Symantec ACT!-iga.
  Eraldi alus on pihuarvutil ka lauaarvutiga ühendamiseks. Tarkvarast on maailma väikseimas personaalses assistendis kontaktihaldusprogramm, kalender, tekstiredaktor, veebilehiseja, kell ja kalkulaator. Teksti saab sisestada ekraanile kuvatavalt klaviatuurilt. Lisavarustusena on saada alus PCga sünkroniseerimiseks, värviline plastiktasku ja ? kuna tegemist on krediitkaardisuuruse pihuarvutiga ? korralik rahatasku krediitkaardisahtlite ja tavalise märkmikuga juhuks, kui elektroonilise märkmiku kõrval midagi vaja ka paberile tähendada. Seade peaks USAs turule tulema detsembris, Euroopas järgmisel aastal. Pihuarvuti orienteeruv hind on 2700 krooni. Kodulehelt www.rex.net saab esitada tellimuse ja klienditeenindaja kinnitab, et seadet saab Internetist tellida ka Eestisse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.