Ülo Toomsalu • 17. november 2000 kell 6:32

Sydney olümpiaraamat valmis poolteise kuuga

46 päeva pärast Sydney olümpiamängude lõpetamist valminud kogumik jätkab 1936. aastal alanud eestikeelsete olümpiaraamatute tava, kirjutab Postimees.

Teose esitlusel Park Hotellis jagasid olümpial võistelnud sportlased ?ampanjaklaaside kõlina saatel trükisoojadesse raamatutesse autogramme, pidulikult ürituselt puudus aga Sydney kuldmedaliomanik Erki Nool.

Postimehe, SL Õhtulehe, Sporditähe ja Eesti Olümpiakomitee välja antud kõvakaanelise kvaliteetse teose autorid on kõik Sydneys viibinud Eesti spordiajakirjanikud ja fotograafid, ligi 20 inimest. Raamatu peatoimetaja on Gunnar Press.

500leheküljeline trükis jõuab Eesti raamatupoodidesse tuleva nädala kolmapäevast. Raamatu tiraa? on 10 000 eksemplari, see hakkab maksma 135 krooni.

Hetkel kuum