Internet seadistab Ericssoni telefoni WAPi

Indrek Kald 04. jaanuar 2001, 00:00

Selleks tuleb siseneda leheküljele mobileinternet.ericsson.com ja valida sealt WAPi ja e-posti konfigureerimise link. Avaneb neli valikut, millest esimene ongi kõige vajalikum. Seal võtke lahti riikide nimekiri, kus on WAPi kasutamine võimalik ja leidke oma sihtpunkt. Edasi tegutsege vastavalt arvuti ekraanile ilmuvatele juhistele. Iga riigi puhul tuuakse välja üks või mitu operaatorit, kes WAPi toetavad. Valige neist see, kelle roaming-võrku saate oma telefoniga minna.

Eestist on esindatud EMT ja Q GSM. Seejärel sisestage oma telefoni mark ? nimekirjas on esindatud Ericssoni mudelid R320, R380 ja T20. Lõpuks valige WAP-teenuse pakkuja ning edasi juhatab arvuti teid juba ise. Kasutajal tuleb vaid kinnitada, et telefon talle saadetud seadistused salvestaks.

Nimekirjas on kokku 31 riiki, neist 23 Euroopast. Nii et Ericssoni kliendist WAP-telefoni kasutaja peaks oma põhilistes reisisihtides telefoni seadistamisega hakkama saama. Samalt kodulehelt saab välismaal viibides WAPi kohta kasulikku teavet otsida.

Soodne on ka see, et kasutaja saab valida enne reisi sellelt lehelt vastava riigi operaatori, kuhu ta suundub ning kõik kõned muutuvad seal seejärel kohalikeks, odavamateks kõnedeks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing