Inno Tähismaa • 30. oktoober 2001 kell 11:06

Pro Kapital Grupi eelmine aktsiaemissioon jäi korraldamata

ASi Pro Kapital Grupi eelmine, 29. juuni aktsionäride koosolekul välja kuulutatud aktsiaemissioon jäi korraldamata, kuna aktsiaid ei märgitud.

Pro Kapitali aktsionärid otsustasid korraldada 29. juunil suunatud emissiooni seltsi praegustele aktsionäridele suurendamaks aktsiakapitali 121 mln krooni võrra. Aktsiate märkimine pidi toimuma vahemikus 15. august kuni 15. oktoober. Aktsiaid pidi müüdama hinnaga 30 krooni tükk ja sellest pidi laekuma raha 360 mln krooni.

Pro Kapitali tänane aktsionäride üldkoosolek otsustas emiteerida lisaks pea 7 mln aktsiat müügihinnaga 30 krooni tükk, mis toob firmasse juurde 210 mln t krooni. Lisaks on ettevõttel kavas võtta 418 mln krooni ulatuses laenu.

Hetkel kuum