• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Internetipank pole üksnes pangakontor

  Internetipangad pole enam sugugi ainult kohad, kus maksta arveid, vaid pidevalt lisandub sinna uusi teenuseid, mis igapäevaseid asjaajamisi hõlbustavad.
  Lisaks võimalusele tellida mitmetelt teenusepakkujatelt oma internetipanga postkasti elektroonilisi arveid, saavad Hansapanga, Ühispanga ja Sampo Panga internetipanga kliendid hoida end kursis tarbitud teenuste hetkeseisuga. Nii võivad näiteks kõigi kolme panga kliendid interneti kaudu vaadata infot Eesti Telefoni kõneteenuste kohta, mida on kasutatud viimase kolme kuu jooksul. Teenust võivad tellida kõik Eesti Telefoni lepingulised kliendid ning see on tasuta.
  Kõneeristusi võivad vaadata ka EMT lepingulised kliendid, kes kasutavad kas Hansapanga hanza.net?i või Ühispanga U-Net?i. EMT koondarve vaatamine internetipangas maksab 5,90 krooni, kõneeristuste vaatamine 11,80 krooni ning nende salvestamine koguni 118 krooni.
  Eesti Energia kliendid, kes on ühtlasi Hansapanga, Ühispanga või Sampo Panga internetipanga kasutajad, saavad sel viisil teatada elektriarvesti näite ning koostada ja maksta selle põhjal arveid, tellida teenuseid ja vahetada hinnapaketti, sisestada ja muuta kontaktandmeid, jälgida makseraamatuga tehtud maksete laekumist, saada ülevaadet kehtivatest lepingutest ning vahetada sõnumeid Eesti Energia klienditeenindusega. Eesti Energia e-teenus on tasuta.
  Hansapanga ja Ühispanga kliendid saavad e-teenuse raames ka maksuameti ja haigekassa infot. Maksuameti alajaotusest on võimalik vaadata esitatud tuludeklaratsioone, makstud sotsiaalmaksu summasid ning pensionikindlustuse registri teateid.
  Haigekassa alajaotuses võib vaadata oma haigekassa registris olevaid isikuandmeid, kontrollida haigekassakaardi kehtivust ning vaadata tulumaksutõendi koopiat väljamaksete kohta, mida haigekassa on 2000. aastal teinud. Ka saab sel viisil teada, millise perearsti juurde te olete kinnistatud.
  Autoomanikud võivad internetipanga kaudu tavapärasest odavamalt sõlmida kohustuslikku liikluskindlustuslepingut, mille poliis saadetakse 48 tunni jooksul postiga koju. Nii Hansapanga kui ka Ühispanga koostööpartneriteks seejuures on Sampo, ERGO (endine Bico-Leks) ja Salva Kindlustus. Sampo internetipangas saab sõlmida liikluskindlustuslepingut Sampo Kindlustusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
USA aktsiaturg lõpetas jaaninädala ralliga
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.