• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saaremaa Laevakompanii teenindas kümne kuuga 1.1 mln reisijat

  Lääne-Eesti saarte ja mandri vahel praamiliiklust korraldav Saaremaa Laevakompanii teenindas kümne kuuga 1 173 899 reisijat, oktoobris teenindas laevakompanii 85 840 reisijat.

  Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimehe Tõnis Rihvki sõnul kasvas kümne
  kuu lõikes saarte ja mandri vaheline praamiliiklus kõigil liinidel.'Kokku moodustas kasv võrreldes möödunud aastaga 6 protsenti, millestsuurim tõus, 14,6 protsenti oli Sviby-Rohuküla liinil, absoluutnumbriteskõige enam, ligi 50 000 reisija võrra kasvas aga Kuivastu-Virtsu liin,'märkis Rihvk.
  Laevakompanii juhi sõnul andis suurima osa kümne kuu tulemustes kolm suvekuud, mil laevakompanii teenindas 617 430 reisijat. 'Praamiliikluse statistilised näitajad on väga suures sõltuvuses suvest, mis seekord oli väga ilus,' lisas Tõnis Rihvk.
  Kuivastu-Virtsu liinil teenindas SLK kümne kuuga 821 083 reisijat ja
  271 057 sõidukit, seejuures oktoobris 61 477 reisijat ja 23 559sõidukit. Kümne kuu lõikes kasvas Kuivastu-Virtsu liinil praamiliiklusvõrreldes möödunud aastaga 6,4 protsendi võrra.
  Heltermaa-Rohuküla liinil teenindas laevakompanii kümne kuuga 293 516 reisijat ja 96 523 sõidukit, oktoobris 21 729 reisijat ja 8001 sõidukit. Heltermaa-Rohuküla
  liinil kasvas laevaliiklus aasta esimese kümne kuuga 4,1 protsendivõrra.
  Sviby - Rohuküla liinil teenindas laevakompanii kümne kuuga 40 725 reisijat ja 7163 sõidukit, oktoobris 1920 reisijat ja 414 sõidukit. Sellel liinil kasvas praamiliiklus aastaga koguni 14,6 protsendi võrra.
  Triigi - Sõru liinil teenindas ettevõte 18 575 reisijat ja 5945 sõidukit, oktoobris seejuures 714 reisijat ja 304 sõidukit. Kümne kuu lõikes kasvas Saaremaa ja Hiiumaa vaheline laevaliin 4 protsendi võrra.
  Saaremaa Laevakompanii on seitsme tegevusaasta jooksul investeerinud
  Lääne-Eesti saarte ja mandri vahel toimuva praamiliikluse arengusse ligisada miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.