Linnaametnik: majavalitsuste müük tõi Tallinna kinnisvarahooldusesse konkurentsi

ÄP Online 06. detsember 2001, 00:00

Tallinna ettevõtlusameti kontsernipoliitika direktor Charlie Viikberg hindas nn majavalitsuste müüki panekut igati õigeks otsuseks. ?Esimest korda oleme olukorras, kus kinnisvara haldamise turul on tekkinud konkurents. Turg on avatud ja ka väikestel firmadel võimalus osaleda,? ütles Viikberg.

Viikbergi sõnul on nii linlased kui ka korteriühistud kinnisvarahoolduse teenuse valikul täiesti vabad. ?Kui neile ei meeldi teenuse pakkuja, siis võivad nad valida ükskõik millise kinnisvarahooldusettevõtte, kes pakub sobivamat teenust,? kinnitas ta. Linlased ei pruugi piirduda oma linnaosaga, vaid võivad valida teenuse pakkuja ka teisest linnaosast.

Linn müüs 12 kinnisvarahooldusettevõtet kolmes paketis, igas neist neli ettevõtet. Kokku sai linn nende eest 74,4 miljonit krooni.

ASi Mustamäe Kinnisvarahaldus aktsiate, ASi Nõmme Elamu aktsiate, OÜ Pelguranna Kodu osa ja OÜ Karjamaa Kinnisvarahooldus osa ostu-müügileping sõlmiti OÜga Majatek 5. aprillil.

Priisle Kinnisvarahalduse ASi aktsiate, ASi Kristiine Kinnisvarahaldus aktsiate, OÜ Pelgulinna Kinnisvarahooldus osa ja OÜ Kalamaja Kodu osa ostu-müügileping sõlmiti ASiga Kalanduse Maja 26. aprillil.

ASi Südalinna Kinnisvarahooldus, ASi Vanalinna Kinnisvarahooldus, ASi Kadrioru Majaühisus ja Pae Kinnisvarahalduse ASi aktsiate ostu-müügileping sõlmiti ASiga Kalanduse Maja 2. mail.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing