• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Linnaametnik: majavalitsuste müük tõi Tallinna kinnisvarahooldusesse konkurentsi

  Tallinna ettevõtlusameti kontsernipoliitika direktor Charlie Viikberg hindas nn majavalitsuste müüki panekut igati õigeks otsuseks. ?Esimest korda oleme olukorras, kus kinnisvara haldamise turul on tekkinud konkurents. Turg on avatud ja ka väikestel firmadel võimalus osaleda,? ütles Viikberg.
  Viikbergi sõnul on nii linlased kui ka korteriühistud kinnisvarahoolduse teenuse valikul täiesti vabad. ?Kui neile ei meeldi teenuse pakkuja, siis võivad nad valida ükskõik millise kinnisvarahooldusettevõtte, kes pakub sobivamat teenust,? kinnitas ta. Linlased ei pruugi piirduda oma linnaosaga, vaid võivad valida teenuse pakkuja ka teisest linnaosast.
  Linn müüs 12 kinnisvarahooldusettevõtet kolmes paketis, igas neist neli ettevõtet. Kokku sai linn nende eest 74,4 miljonit krooni.
  ASi Mustamäe Kinnisvarahaldus aktsiate, ASi Nõmme Elamu aktsiate, OÜ Pelguranna Kodu osa ja OÜ Karjamaa Kinnisvarahooldus osa ostu-müügileping sõlmiti OÜga Majatek 5. aprillil.
  Priisle Kinnisvarahalduse ASi aktsiate, ASi Kristiine Kinnisvarahaldus aktsiate, OÜ Pelgulinna Kinnisvarahooldus osa ja OÜ Kalamaja Kodu osa ostu-müügileping sõlmiti ASiga Kalanduse Maja 26. aprillil.
  ASi Südalinna Kinnisvarahooldus, ASi Vanalinna Kinnisvarahooldus, ASi Kadrioru Majaühisus ja Pae Kinnisvarahalduse ASi aktsiate ostu-müügileping sõlmiti ASiga Kalanduse Maja 2. mail.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.