• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinlased eelistavad Savisaart

  Selle nädala arvamusuuring ennustab Tallinnas kuni 60protsendilist valimisaktiivsust ja suurimat toetust Edgar Savisaarele.

  Valimiseelsete päevade telefoniküsitluse järgi võib arvestada, et ligi 58 protsenti tallinlasi käib valimas, ütles sotsioloog Juhan Kivirähk. Küsitletutest oli juba kuus protsenti oma valiku teinud.
  32 protsenti vastanutest tahab, et Keskerakonna esimees Edgar Savisaar jätkaks Tallinna juhina, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Kümnendik soovib linnapeana näha Tõnis Paltsi Res Publicast, kellele järgnevad võrdselt reformierakondlane Rein Lang ja Mõõdukate esindaja Indrek Tarand.
  Kolm protsenti vastanutest pooldab Isamaaliidu linnapeakandidaati Jüri Mõisa.
  Kui Lang saab oma hääled vaid eestlastelt, siis Tarandit eelistavad ka muulased. ?Võimalik, et Tarand saab toetust juurde ka tänu oma kuulsale isale ? osa vastajaid võis eesnime kõrvust mööda lasta,? ütles Kivirähk.
  Küsitluse järgi kuulub selge valimisvõit Keskerakonnale. Kui eestlastest valijad pooldavad võrdselt Keskerakonda ja Res Publicat, siis venekeelsete valijate seas on soosik Keskerakond. Liidrite hulka kuulub ka Reformierakond.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?