• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa aktsiaturud: Ericssoni kahjum mõjukam kui Microsofti kasum

  Ericssoni kehvad majandustulemused ning kasumivõtmised kukutasid täna ennelõunal Euroopa börse.

  Languses on kõik Vana maailma suuremad börsid ? London 1,5, Frankfurt 1,7, Pariis 1,7 protsenti miinuses. Helsingi börsi HEX indeks oli kella veerand nelja ajal langenud 0,51 protsenti 5926,58 punktini. Nokia aktsia on odavnenud 0,72 protsenti 16,45 euroni.
  Peakangelane Ericsson on odavnenud 4,6 protsenti 4,73 Rootsi kroonini.
  Kuigi meeleolud enne turgude avamist olid positiivsed, sest USA aktsiaturgudel toimus päris korralik ralli ning Microsofti üllatuslikult suur kvartalikasum hellitas lootusi tõusu jätkumise suhtes ka Euroopas, jäi sellest väheseks. Kasumivõtmisele lisandus mitmel pool optsioonide realiseerimise tähtaeg, mis võimendas negatiivseid meeleolusid veelgi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.